Wednesday, 29 June 2011

Transformers 3

Mlm ni pas keje nak p layan Transformers 3...w/pun xpernah tgk transformers 1&2 tp layankan ajelah ajakan kwn2 tersayang..nak tgk versi 3D lagi...hehe..



Friday, 24 June 2011

Standard Chartered KL Marathon 2011

Ia datang lagi..last 2 years I join 5km and that time dpt cert jer..tgk org lain yg amik 10km dpt medal so nekad the nxt year nak amik 10km and last year I join la 10km punya race...dpt la medal tp pancit gak la n sgt penat..so this year decide back to basic 5km again...hehe..this year singlet color hijau la plak(mmg xkan lari dari tema color Stand Chart)....huhu

Thursday, 23 June 2011

Dinner oh Dinner

Dapat email sape nak p dinner 17 july nnt dah bole beli tiket by today/tomorrow..harge tiket RM20 katanye will be donated to Scope Int sustainability initiative..venue kat KL convention centre...ok la tu..aku pernah p dinner kat sana bfr this tema masquerade..mmg best that time..so this time nak join lagi although kena bayar plak..saje2 for fun...bkn slalu mkn best orang serve..tp tiket limited, 1st come 1st serve..hopefully mission accomplish...hehehe

Thursday, 16 June 2011

Panggilan Hangittt

2 hari lepas tgh2 aku bz wat keje tetiba ada org call in from ext no 4353..mula2 tgk nombor tu terpikir gak nombor sape la ni..cam biase aku answer jela call tanpa rasa was was...skali yg call sorang mamat da..suara ala2 indian man..that man said "Hi i'm calling from HR...then he asked "have u submitted your MC for last month??"aku yg tiba2 blur jwb la dengan honestnye.."If i'm not mistaken i've already submitted in my  portal"..tp pada masa yg sama puas aku pk aku ada amik MC ke last month?? rasanye cam xde ..siap aku ckp lagi ngan mamat tu nak check portal jap..kelam kabut gak aku masa tu..dgn keje yg banyak lagi..tgh2 aku check mamat tu dah gelak2 n cakap wei zahera aku la syafiq...sorry2 aku ingat ko su tadi..dia claim td aku ckp "can i speak with Suhaila" pastu aku plak yg dgr cam "can i speak with zahera" ape lagi mengiakan ajelah..dah aku mengiakan dia ape lagi mulakanlah dia nye jerat nak mengenakan org..tp sbnarnye nak kenakan org lain..kuang ajaq ko syafiq mati2 igt org HR call walaupun xpernah2 aku dpt call dari dorang bfr this..aku ape lagi hangin gak la..yela beria-ria aku siap nak check portal lagi...budak2 lain dah gelak2 kat aku..syafiq ko memang sengal,kuang ajaq,bongek n etc...